Coșul tău
0747 414 852

Despre noi

Tulip Garden este o florărie locală din Bacău, un proiect de suflet al unei antreprenoare tinere, pasionate de frumos și natură. Considerăm că a dărui flori este un act de noblețe și de iubire, o modalitate de a-ți arăta respectul sau de a recunoaște meritele cuiva, ori pentru a-ți cere iertare. Astfel, încercăm să creăm artă din florile noastre și să oferim aranjamente și buchete de flori potrivite oricărei situații.

Calitatea este primordială pentru noi, iar clienții noștri sunt cei mai importanți. Lucrăm cu plăcere și pasiune, de aceea, în fiecare zi devenim tot mai buni în ceea ce facem. Florile folosite sunt mereu proaspete și încântătoare.

Gama noastră de produse este variată și include aranjamente pentru nunți și botezuri, evenimente corporate, aranjamente și buchete pentru evenimente speciale (aniversări, onomastici, 8 Martie, prima zi de școală etc.), aranjamente din trandafiri criogenați sau aranjamente funerare.

Ne dorim ca orice buchet sau aranjament floral să fie o surpriză deosebită și pentru cel care oferă, și pentru cel care primește.

Știm că fiecare vizită pe site-ul nostru va fi o încântare pentru ochii și sufletul dumneavoastră, așa încât să invităm să alegeți cu toată încrederea florile preferate.

Oferim livrarea comenzilor de flori online în Bacău și localitățile următoare: Buhoci, Gârleni, Hemeiuș, Letea Veche, Luizi-Călugăra, Măgura, Mărgineni, Nicolae Bălcescu, Sărata și Săucești.

Vă dorim o viață colorată, parfumată și gingașă ca un boboc de floare!

Echipa Tulip Garden